top of page

Klicka på länken för att boka biljett till just din stad!

Vid frågor kopplat till Country Roads, biljetter, större grupper, företag etc

kontakta ingela@biwa.se

Country Roads är en show där kärleken till musiken står i centrum. Tillsammans skapas en resa genom countrypärlor och egna hits. Med 5 starka sångare på scen kommer musikaliteten och låtarna att stå i centrum. 

På scenen ser vi Sannex, ett av Sveriges allra populäraste dansband som medverkat i Melodifestivalen och har vunnit bland annat fyra Guldklavar på tre år och Grammis. Bandet har rötterna stadigt i den moderna countryn och har varit i Nashville för att spela in sin musik. 

Med sig på scenen har de två artister från Idol. 

Fredrik Lundman ”The Swedish Cowboy” som slog igenom på bred front i Idol är en artist som har spelat och sjungit i hela sitt liv. Han behärskar flera instrument, men gitarren är hans huvudinstrument. Fredrik har vigt sitt liv åt countrymusiken. Äkthet och ärlighet genomsyrar. Med sin otroligt fina och mörka sångröst gjorde Fredrik sig också känd via Talang samt WCOPA, World Championship Of Performing Arts i Los Angeles där han fick medalj i samtliga genrer han tävlade i: en guldmedalj, två silvermedaljer och ett brons.

Gottfrid - Rockstjärnan från landsbygden som blev Idol-Gotte med hela svenska folket. Han har många strängar på sin lyra och trumpeten är nära tillhands. Han är dessutom klassiskt skolad sångare. Inför hösten 2023 släpps nyskrivet eget material där Gottfrid tar oss på en resa tillbaka hem, till en avskalad och äkta americanadoftande country.

bottom of page